2 grunde til, at du skal vedligeholde din stald

23 december 2019
Frederik Mikkelsen
2 grunde til, at du skal vedligeholde din stald

I Danmark har landbruget været en af landets store indtægter i mange år, og derfor er der også mange landmænd, der har en eller flere stalde, som de med gavn kan vedligeholde. Hvis du er en af de landmænd, så bør du læse videre her.

Der er flere grund til, hvorfor det er en fordel at vedligeholde ens stald, hvis ikke det er noget der førhen, er blevet sat de fleste penge af til i budgettet. Det er nemlig med landbrug og med stalde ligesom med alle andre erhverv, at nogle gange så skal tingene udskiftes eller renoveres. Hvis du vil vide hvorfor, så læs mere her.

For dyrenes skyld

Den første og mest oplagte grund er selvfølgelig for dyrenes skyld. Alle dyr trives bedst i rene omgivelser – du ville jo heller ikke selv bo i en svinesti – og derfor er det altså bedst for dem, hvis stalden er ren. At stalden er ren, har ikke som sådan noget med vedligeholdelse at gøre, men hvis ikke stalden gøres ren, så vil stalden oftere skulle renoveres – og så kan de to pludseligt kobles sammen.

Derudover vil landmændene også få det bedre, da de ikke skal gå i stanken af ammoniak hele dagen – det gavner altså også dig selv at vedligeholde din stald.  

For indtrykkets skyld

Hvis ikke ovenstående grund er nok, til at du vil opretholde hygiejnen i din stald, så kan du også gøre det for førstehåndsindtrykkets skyld. Hvis du for eksempel har en hestestald, hvor du opdrætter og sælger heste, så vil køberen få mere lyst til at købe hos dig, hvis gangen er fejet og luften så ren, som den kan blive.

Derudover er det også bare mere lækkert at bevæge sig rundt i stalden, når ikke der er beskidt, og det hele flyder.

Flere Nyheder