Brunch eller smørrebrød? Find begge dele på restaurant i Ringsted

06 januar 2019
Astrid Pedersen
Brunch eller smørrebrød? Find begge dele på restaurant i Ringsted

Skal du og veninderne på brunch date, og går du og overvejer om I skal tage til Roskilde eller Slagelse? Der er faktisk ikke nogen grund til at bevæge sig uden for Ringsted – for her finder du Ferdinands Bøfhus, som – foruden et særdeles velassorteret udvalg af lækre, møre bøffer – er leveringsdygtig i en ganske overdådig brunch buffet.

Brunch hos Ferdinands Bøfhus – lækkert, billigt og varieret

Hos Ferdinands Bøfhus finder du en smuk og velkomponeret brunch buffet med alskens lækre brunch retter, som du kan gå ombord i for en særdeles billig pris. Brunch buffet’en byder på såvel lunt, friskbagt brød som æg, bacon, pølser, laks og diverse salater og frugt – og selvfølgelig de aldeles uundværlige brunch pandekager!

Eller sagt på en anden måde: Alt dét, en ægte brunch skal bestå af, naturligvis med kaffe eller te ad libitum. Brunch buffet’en hos Ferdinands Bøfhus er sammensat efter årstidens og dagens friske råvarer, hvorfor brunchens indhold kan variere fra uge til uge. Men én ting er sikkert: Ingen kommer til at gå sultne fra bordet!

Smørrebrødsbuffet hos Ferdinands Bøfhus – en helt unik frokost oplevelse

Er I ikke til den klassiske brunch, kan I med fordel prøve Ferdinands Bøfhus’ helt særlige smørrebrøds buffet, som serveres på udvalgte dage. Alt det smørrebrød, du finder på buffet’en, er sammensat af de bedste råvarer alt efter årstiden, og naturligvis anrettet på smukkeste og mest indbydende manér.

Til smørrebrødet serveres specialøl, af hvilke Ferdinands Bøfhus kan præsentere et bredt sortiment, samt et glas snaps. Du vil med stor sandsynlighed kunne finde en eller flere af dine favoritter blandt det store udvalg af lækkert smørrebrød på buffet’en, som byder på både klassisk smørrebrød som mere innovative og nytænkende varianter. Og det bedste af det hele er, at du må spise lige så mange stykker, som du har lyst til og kan rumme!

Se det fulde menukort på ferdinands.dk

Flere Nyheder