Få nem og billig levering af din pakke 365 dage om året

26 september 2018
Michelle Løhde Nielsen
Få nem og billig levering af din pakke 365 dage om året

Skal du have sendt en pakke afsted, men har du ikke lyst til at betale dyre domme for at få den sendt afsted? Så skal du sende din pakke med DAO. Når du vælger DAO, så får du nemlig en superskarp pris, som man sjældent finder andre steder – og så er processen samtidig nem og enkel at gå til. Bedre bliver det ikke. 

Levering 365 dage om året – både i hverdage og weekender 

Pakke.dk har indgået et samarbejde med DAO, så du netop kan få din pakke sendt afsted til de knivskarpe priser. Du klikker blot på kategorien “SUPER ØKONOMI” inde på deres side, hvilket indebærer, at du kan få din pakke sendt afsted til DAO priser, men stadig med den gode kundeservice, som du får hos Pakke.dk. Prisen går derfor ikke ud over den gode service, som lever op til forventningerne. Du får derfor det bedste fra begge verdener – lave priser og god service. 

Udover den knivskarpe pris, så er der også en anden god grund til at vælge DAO. Der er nemlig en grund til, at det hedder DAO 365 – og det gør det fordi, at du kan få levering 365 dage om året. Du kan altså få leveret din pakke hele året rundt – også om søndagen og på helligdage. Derudover er der 625 forskellige pakkeshops at vælge imellem rundt omkring i landet, så der er en lang række steder med DAO, hvor du kan levere din pakke og afhente din pakke. 

Mange fordele ved at vælge DAO 365

Der er derfor mange gode grunde til at vælge DAO, når du skal have sendt en pakke afsted, og de mange fordele henvender sig både til private og erhverv. Så uanset om du er en virksomhed, der skal have sendt en ordre afsted, eller om du blot er en privatperson, der skal have sendt en pakke, så kan du benytte dig af DAO. 

Så hvis du vil have sendt din pakke afsted med DAO, så skal du klikke ind på Pakke.dk. Du indtaster blot dine oplysninger i prisberegneren, og så får du en pris på blot få sekunder. Hvis du er i tvivl om det mindste eller har brug for vejledning, så er Pakke.dk altid klar med deres anmelderroste kundeservice, så du får en god oplevelse og får sendt din pakke godt afsted. Uanset hvad, så kan du være sikker, at det altid er nemt og billigt, når du vælger DAO. 

Flere Nyheder