Få simkortet og et lækkert design på håndleddet

13 december 2019
Søren Black
Få simkortet og et lækkert design på håndleddet

Hold øje med kalenderen og helbredet

Din computer er for længst rykket ind på dit armbåndsur i form af de såkaldte smartwatches. Med disse ure på håndledet kan du for eksempel holde et vågent øje med dit helbred. Du kan nemlig både registrere træning, overvåge din puls og ikke mindst holde øje med dit hjertes sundhed. Faktisk kan uret slå alarm, hvis du skulle falde om, og ikke kan hjælpe dig selv. Men derudover kan de nye typer ure også bruges til at betale med, vise dig nye beskeder og give et overblik over, hvad der venter dig i din kalender. De største aktører herhjemme på markedet for smartwatches er Samsung og Apple, der begge har leveret gode produkter, du med fordel kan sætte om håndleddet.

Få simkortet med i uret

Med introduktionen af elektroniske simkort er vi ved at være der, hvor urene kan hente data eller foretage opkald uden, at du behøver at have din mobiltelefon i nærheden. Samsung har været de første til at benytte muligheden for at bruge eSIM, hvilket de introducerede med uret Gear S2 for et par år tilbage. Hurtigt er Apple dog fuldt efter, og tilbyder derfor også deres kunder en eSIM udgave i for eksempel deres Apple Watch Series 5 udgave. Bemærk dog, at det koster dig et månedligt abonnement, at have et elektronisk simkort i dit armbåndsur.

Pænt og klassisk eller titanium

For både Apple og Samsung er det nu også blevet vigtigt, at deres smartwatch ser elegante ud. Er du til Samsung, så anbefaler flere eksperter derfor det nye Samsung Galaxy Watch Active 2. Dette ur er lige så funktionelt, som de tidligere ure, Samsung har sendt på markedet. Men med denne model får du et smartwatch, der fremstår som et mere pænt og klassisk ur. Hos konkurrenten Apple har de på nuværende tidspunkt tre udgaver af deres smartwatch, nemlig Series 3, Series 4 (officielt udgået) og Series 5. Sidstnævnte serie har taget æstetik til et helt nyt niveau. Series 5 findes nemlig i en lækker titanium udgave, som dog stadig ikke kan fås i Apples danske webshop. Har du stadig ikke fundet det perfekte smartwatch, så bliv klogere på, hvordan man definerer gadgets.

Flere Nyheder