Hvad kræver det at gå på jagt?

26 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Er interesseret i at begynde at gå på jagt, men ved ikke helt hvor du skal starte? Så bør du læse denne artikel, hvor vi giver dig par gode råd i forhold hvad det kræver, for at man må gå på jagt og hvad man får brug for, når man tager på jagttur. Nysgerrig? Så kan du med fordel læse mere herunder.

Tag et jagttegn

Hvis du er interesseret i at begynde at gå på jagt og gerne vil i gang, så kan du ikke bare gå ud og købe en riffel og tage ud i skoven, og begynde at nedlægge bytte. Du skal først og fremmest have et jagttegn samt våbentilladelse, før du kan købe en riffel og begynde at jage. De fleste kommuner har forskellige muligheder for at du kan tage et jagttegn, så med medmindre du bor ude på landet, så er det forholdsvis let at komme i gang.

Køb jagtudstyr

Når du har taget dit jagttegn og har fået tilladelse til at begynde at jage, så får du brug for noget forskelligt udstyr. Først og fremmest skal du have købt et våben du kan jage med. Det mest populære er en jagtriffel, men nogle bruger også bue og pil, så inden du køber noget, skal du bestemme dig for hvilken jagtmetode du vil benytte. Herefter skal du have fundet noget ordentligt tøj. Dette kan findes i jagtbutikker som f.eks.: https://jagtogvildt.dk/ 

Når du er klar

Når du har det nødvendige udstyr, er det tid til at finde et sted du må jage. Du kan ikke bare gå ud på en mark eller ud i en skov og begynde at skyde løs, men skal derimod ud at finde et sted hvor der må jages og få en tilladelse til at jage der. Dette lærer du mere om når du tager dit jagttegn.

Flere Nyheder