friendlyfur.dk

– Vi skriver lidt nyt fra danske firmaer

Hvordan virker videoovervågning?

Hvordan virker videoovervågning?

I Danmark har vi flere indbrud end i de andre Europæiske lande. En undersøgelse fra 2014 viste, at Danmark sammenlignet med de andre skandinaviske lande, havde 897 indbrud pr. 100.000 indbyggere om året, i Norge kun 98, og i Sverige 436. I resten af EU lå gennemsnittet også meget lavere end i Danmark med på 235 indbrud pr. 100.000 indbyggere om året. Derfor er det en god ide at få installeret videoovervågning, men hvad er det egentlig for en størrelse?

Videoovervågning kan registrere billeder af personer og kan ofte bruges som bevis i retten.

Videoovervågning er designet til at forhindre og opdage kriminalitet. Det kan berolige offentligheden om sikkerhed. Hvis du ejer en virksomhed, kan du bruge videoovervågning til at:

-Fremlægge bevis for politi, og i retten

-Opretholde orden i og omkring din ejendom

-Forhindre antisocial adfærd og gener

-Give ro i sindet

Videoovervågning af din ejendom og ejendele

Videoovervågning optager billeder 24 timer i døgnet. Du kan selv se optagelserne, og opdager du kriminel aktivitet på din ejendom, kan du henvende dig til politiet omkring hændelsen.

Videoovervågning kan undertiden bruges i retten for at bevise, at nogen var på et bestemt sted, eller at de begik en lovovertrædelse. Det kan også forbedre sikkerheden og forebygge kriminalitet. For eksempel undgår indbrudstyve ofte et sted, hvis de kender til videoovervågning på den pågældende ejendom.

Hos Secureblue – et af Danmarks mest anbefalelsesværdige virksomheder indenfor videoovervågning – kan de fortælle dig meget mere om fordelene ved videoovervågning.  Det gør ikke dem så meget om du har brug for en stor installation til din virksomhed eller en mindre installation til dit private hjem. De kan hjælpe dig med at komme i gang og dermed give dig et alternativ til alarmsystemer. Secureblue er en billigere løsning end almindelig alarmabonnements aftale på sigt, da betaler de for opsætning, drift og løbende vedligeholdelse.