Hvornår laves en vacumboring?

26 februar 2020
Cecilie Mortensen
Hvornår laves en vacumboring?

Der kan være mange forskellige årsager til, at man skal udført en boring. Det kan være, at man skal have taget prøver fra undergrunden eller måske skal man have vedligeholdt en boring, der er foretaget tidligere. Det kan også være, at man skal have lavet en udboring til en brønd.

Når man snakker om boringer i jorden, så skelnes der typisk mellem vacumboringer, tørboringer, lufthæveboring, brøndboring, snegleboringer og sløjfninger. Forskellen på de forskellige boringer varierer bl.a. efter hvor stor et hul, der er behov at at skulle lave. Og så kan boringerne variere alt efter, hvor dybt man skal ned i jorden. Men hvornår bruger man eksempelvis en vacumboring? Lad os se nærmere herunder. 

Her bruges en vacumboring 

En vacumboring bruges gerne, når der skal udbores til en brønd. Det kan være, at man har et ønske om, at kunne blive selvforsynende med vand, hvorfor man gerne vil have vandet fra en brønd. En vacumboring laver man ofte mellem Ø 150 til Ø 400. 

Det at lave en boring er ikke sådan lige til selv at lave. Det kræver for det første, at man har det rette udstyr. Det kræver nemlig helt særlige maskiner, når man skal udføre en boring. Derudover så kræver det også den helt rette ekspertise og viden omkring, hvordan man gør, og hvad man skal være opmærksom på. Derfor finder du også forskellige firmaer, der kan udføre boringer for dig. 

Hvor får du hjælp til en vacumboring? 

Et af de firmaer som har god erfaring med bl.a. vacumboringer, er A. Højfeldt. De har de sidste 91 år arbejdet i dette felt, og du kan derfor også forvente en stor viden og ekspertise, når der skal foretages boringer. Det gælder både ved vacumboringer, tørboringer, brøndboringer m.m. Det kan naturligvis fortælle mere om, hvilken type boring der skal bruges til forskellige typer af opgaver. 

Flere Nyheder