Indret dit bolig med smukke trægulve

31 januar 2021
Silje Hansen

Trægulve er danskernes foretrukne gulvtype. Det skyldes måske, at trægulve er holdbare og slidstærke, hvorfor det er en investering, der holder i mange år frem. Derudover komplimenterer trægulve meget den danske indretning, da det giver noget varme og hygge ind i hjemmet, som de andre gulvtyper ikke kan give på samme måde. 

Det populære valg har også betydet, at der er en stor udvikling på markedet af trægulve. Her kigger man konstant på at forbedre kvaliteten af trægulvene og finde nye træsorter som passer ind i de danske boliger. 

Hvilken type trægulv skal du vælge?

Du kan i dag vælge mellem forskellige typer af trægulve. Her kan du vælge om det skal være træbrædder eller et klikgulv alt efter, hvad der passer til din smag og budget. Det er klart at træbrædderne er dyre end et klikgulv. De holder dog også i mange år, hvor der er mulighed for at løbende få udført en gulvafslibning, så de kommer til at se ud som nye igen. 

Det kan være aktuelt, hvis der kommer ridser eller mærker i trægulvets overflade fra møbler eller husdyr. Hvis du vælger et klikgulv er det naturligvis en prisbillig løsning som stadig visuelt giver den samme oplevelse. Hvis du her får en skade, rids eller kommer til at beskadige et område på trægulvet, kan du let udskifte træpladerne i det aktuelle område, når du vælger et klikgulv. Det er dermed også langt nemmere og billigere. 

Bliv klogere på hvilket trægulv du skal vælge 

Er du i tvivl om, hvilken træsort eller gulvtype der passer hjem til din bolig, er du ikke den eneste. Du kan dermed besøge husblog.dk, hvor du kan læse om de forskellige trægulve du kan vælge imellem. Det er en hus og have blog, hvor du også kan læse om, hvordan du ellers kan indrette din bolig og have

Flere Nyheder