friendlyfur.dk

– Vi skriver lidt nyt fra danske firmaer

Maling af badekar - når du ønsker luksus i badeværelset

Maling af badekar – når du ønsker luksus i badeværelset

Er du til luksus og wellness, og ved du næsten ikke noget bedre end at tjekke ind på et lækkert hotel eller en spa klinik for at hengive dig til massage, jacuzzi, sauna og damp bad? Så ved du sikkert alt for godt, at den slags udskejelser koster det hvide ud af øjnene. Men ved du også, at du for ganske få midler kan skabe din helt egen hjemmespa, som du kan glæde dig over så ofte – og så lang tid ad gangen – som du ønsker det?

Dit badekar er din egen lille hverdags luksus

Måske har du aldrig rigtig tænkt over det – men dit gamle badekar, som du måske mest bruger til iblødsætning af vasketøj (og som du måske mange gange har overvejet at skrotte) kan faktisk danne de perfekte rammer for wellness oplevelser i dit eget hjem.

Hvis dit badekar er intakt, og har en nogenlunde størrelse, vil du kunne opleve den samme afslappende og afstressende fornemmelse inden for dit eget hjems fire, trygge vægge, som du kan i spaen på hotellet eller på din lokale wellness klinik. Og det til en brøkdel af prisen!

Få ny emalje i badekarret, og tag hul på dit luksusliv

Måske er dit badekar ikke så indbydende, at du lige frem forbinder det med luksus, er emaljen slidt, og dermed præget af misfarvninger, som føles ru i overfladen, er karret næppe befordrende for de helt store wellness oplevelser.

De misfarvede plamager består mestendels af kalk og okker, som har indlejret sig i badekarrets slidte emalje – og så hud- og sæbe rester, som danner grobund for bakterier. Dette er ikke særligt lækkert. Og derfor bør du sørge for, at badekarret får en ny emalje, førend du atter nedsænker dit trætte legeme deri.

Du kan få et godt tilbud på maling af badekar på badekarsmaler.dk