friendlyfur.dk

– Vi skriver lidt nyt fra danske firmaer

Mobile covers – den bedste form for beskyttelse af smartphones

Er du så uheldig at tabe din fine, nye smartphone ud af din lomme eller din taske, kan du være heldig, at der ingen ting sker. Men sandsynligheden for, at du som minimum slår splinter i telefonens skrøbelige front glas er overvejende – især hvis telefonen rammer et hårdt underlag, som for eksempel en asfalt belagt vej eller en fortovs flise af cement eller beton. Dette kan de færreste smartphones tåle, og kun et fåtal slipper med livet i behold, hvis de ikke er iført robuste mobilcovers.

En tabt smartphone er lig med dyre værksteds regninger

En moderne smartphone er nemlig ikke , som sine forgængere fra halvfemserne og de tidligere år i det nye årtusind, forsynet med et massivt plastic chassis. Gammeldags mobil telefoner var meget mere resiliente over for stød og slag. De var til gengæld klodsede at se på, og havde kun de mest basale funktioner, så som opringning, besvarelse af opkald, og modtagelse samt afsendelse af sms. Skærmen var lille og ikke berøringsfølsom. Og selv om der skulle komme en revne i skærmen, kunne man stadig ringe og modtage opkald, da knapperne til tastaturet ikke var en del af displayet, sådan som de er på nutidige smartphones.

Dette betyder også, at der er meget større konsekvenser forbundet med at tabe din smartphone i 2018. Er du heldig, slipper du med et splintret front display, hvilket i sig selv er rigtig ærgerligt, da det ser grimt og utjekket ud. Men du kan også være rigtig uheldig og få smadret noget af den sarte elektronik, som ligger til grund for hele din telefons funktionalitet. Og så skal den en tur på værksted, hvilket kan være en rigtig dyr affære. Derfor er det en god idé at beskytte den fine smartphone med et robust mobilcover.

På lux-case.dk kan du vælge og vrage blandt smarte og billige mobilcovers i mange farver – og til alle modeller.