Overvejer du nye farver til dit badeværelse?

28 oktober 2021
Steffen Hansen

advertorial

Der findes mange måder, hvorpå du kan bringe ekstra farver ind på dit badeværelse. Det kan være alt fra valg af maling på væggen til farven på dine håndklæder. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme med nogle idéer til, hvordan du får farver ind på badeværelse med ganske få tips. 

 

 

1. Valg af maling på væggen

Du kan vælge en farve ud til dit badeværelse, der kan lysne rummet op noget mere. Hvis du har et smukt lysindfald på dit badeværelse, så kan du komplimentere det med en pæn lys farve, der kan skabe endnu mere rummelighed. Lyse farver er nemlig gode til at åbne rummet op, så det syner at være større, end det egentligt er. 

 

2. Valg af farve til dine håndklæder

Du kan vælge en farve til dine håndklæder, der passer med farven på dit væg. I stedet for at vælge lyse farver, som hvid eller beige, så kan du overveje en sart grøn eller rosa farve, der kan give lidt farvespil i rummet. Dine gæster vil også lægge mærke til dine håndklæder, så det kan uden tvivl gøre noget godt for badeværelset, hvis du vælger en frisk farve. Du kan også vælge et badeforhæng, der passer med farven på dine håndklæder. Så er der et gennemgående tema ude på dit badeværelse.

 

3. Få lagt en ny farve på dit badekar

Du kan få re-emaljeret dit badekar, så du kan både få en ny emalje, men også en ny farve. Det kan være en lysegrå farve, fremfor den klassiske hvide. Når du emaljerer dit badekar, så optimerer du badekarrets levetid. Så du kan være heldig at have den i længere tid, fremfor at skaffe dig af med det på et tidspunkt. Så sparer du både penge og tid. Det er ikke noget, som du selv kan gøre. Her skal du henvende dig til specialister, der har ekspertise indenfor området. 

Du kan læse mere om re-emaljering via dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/male-badekar/ 

Flere Nyheder