Røgelse skal du aldrig forsøge at ryge!

07 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Dette skal ikke være en artikel, der skal forsøge at belemre dig om de mange farer, der er ved at ryge, for den slags er der skrevet rigeligt om gennem tiden.

Det her skal bare være en almen”ADVARSEL! om, at der er nogle ting, man bare ikke skal forsøge at ryge.

Og dette noget er det her: https://pilos.dk/k/roegelse-til-mange-formaal/

Om du så er spirituel, hippie eller noget i midten eller noget fjerde, så er røgelse skam hyggeligt, sanseskabende, omfangende og befriende, men det er ikke noget, man skal forsøge at lade gøre det ud som en erstatning for ens almindelige tobaksrøgning.

Røgelse er til for at skabe en duft eller en stemning, og det er IKKE noget, som du skal begynde erstatte cigaretter, cigarer og andet med, selvom det kan virke tillokkende, fordi det dufter bedre end almindelig tobak.

Hold dig fra røgelse til at ryge med

Det er beviseligt, at røg kan gøre, at man bliver syg, selvom man ikke ryger aktivt, fordi man kan blive udsagt for passiv rygning, så man kan tænke det samme om røgelse, men det kommer meget an på kvaliteten.

Dog er det stadig ikke noget, som du skal begynde at erstatte dit almindelige tobaksforbrug med, selvom det kan virke lokkende, fordi det lugter mere tiltagende end den slags røg, man ellers er vant til.

I de værste tilfælde kan man komme til at gøre skade på ens krop, og der findes af gode grunde ikke vejledninger til, hvordan man skal ryge den slags, for det skal man netop bare holde sig fra.

Vi skal ikke forsøge at forklare dig, at du skal lade være med at ryge, hvis du allerede gør det, for så ved du nok godt, at det ikke er godt for dig, men du skal ikke begynde at eksperimentere med den slags, fordi du finder alternativer i form af røgelse.

Flere Nyheder