Skab sunde og glade medarbejdere med firmafrugt

09 december 2019
Silje Hansen
Skab sunde og glade medarbejdere med firmafrugt

Har du overvejet at forkæle dine medarbejdere med frugt på arbejdspladsen? Sundhed og livskvalitet er i den grad noget som har en stor betydning for arbejdspladserne i Danmark. En investering i frugt til virksomhedens medarbejder kan støtte op et sundt miljø, hvor der er tid og plads til at nyde et stykke frugt og på denne måde hjælpe med at forebygge evt. stress. Frugt er også langt sundere en slik og kage som er noget vi ellers gerne nyder godt af i Danmark. Du sender samtidig et signal til dine medarbejdere om, at du ønsker dem et godt helbred og støtter fuldt ud op omkring det. 

Øg produktiviteten med frugt på kontoret

Ved at vælge frugt i stedet for slik og kage, vil du opleve at det er bedre for dine medarbejders produktivitet og koncentration. Det sukker du får i kage og slik optages hurtigere og forbrændes dermed også hurtigere. Det kan have den effekt at dine medarbejdere hurtigere bliver træt, har svære ved at koncentrere sig eller simpelthen ender med at gå sukkerkolde. Ved at de får frugt i stedet vil sukker optages på en bedre måde. Frugt indeholder også vitaminer og mineraler, som er godt for kroppen samt bidrager til et bedre fordøjelsessystem, der forstærker vores immunforsvar.

Her finder du en stærk leverandør af firmafrugt

Når du skal vælge en løsning af frugt til dine medarbejdere på arbejdspladsen, er det vigtigt at vælge en leverandør der forstår sig på kvalitet. Her er en det altid en god ide at undersøge markedet, da der er flere udbydere på markedet. Først og fremmest kan du spørge rundt i virksomheden om det er noget medarbejdere er interesseret i og kan se en god værdi i. Derefter kan du høre rundt i virksomheden, hvilke slags frugter de foretrækker. Herefter kan du med fordel få skræddersyet en løsning, der passer til jeres virksomhed. Det kan du blandt andet læse mere om her https://b2bnyt.dk/forkael-din-medarbejdere-med-firmafrugt/.

Flere Nyheder