Slip for togskinner med Invisalign

28 april 2021
Astrid Pedersen

Fik du også rettet tænder da du var barn eller teenager? Så tænker du sikkert med gru tilbage på de ubehagelige fastmonterede tandbøjler i metal – de såkaldte ”togskinner”.

Det er de færreste som husker denne tid med glæde. Faste bøjler var som regel både grimme og klodsede, og de kunne sagtens finde på at gnave og genere i mundhulen.

Samtidig samlede der sig gerne madrester i den faste bøjle hvilket øgede risikoen for tandkøds betændelse og huller i tænderne samt dårlig ånde. Og så var det bare rigtig irriterende ikke at kunne spise visse former for mad fordi de bare uafladeligt hang fast i bøjlens metalliske dele.

Invisalign – fremtidens tandretning

Er du således træt af dine skæve tænder, som ikke længere står så snorlige som lige da de var blevet rettet til, frygter du sikkert at skulle samme mølle igennem igen hvis du beslutter dig for at få bisserne sat på plads.

Men du behøver ikke at bekymre dig. Det kan nemlig lade sig gøre at få rettet tænder ved hjælp af Invisalign – den usynlige tandbøjle. Med Invisalign behøver du slet ikke en fast monteret bøjle.

De tynde Invisalign skinner retter gradvist men sikkert dine tænder ind på den ønskede plads. Hele forarbejdet foregår digitalt, og dine Invisalign skinner bliver fremstillet særligt til dig.

Det bedste ved Invisalign skinner er at der ikke er nogen som kan se at du har dem på. Invisalign skinner er nemlig 100% gennemsigtige og sidder samtidig helt tæt til tænderne. Samtidig kan du nemt tage dine Invisalign skinner ud når du skal spise, drikke eller børste tænder, hvorfor Invisalign skinner ikke påvirker din mund hygiejne.

Hvor kan jeg få foretaget retning af tænder med Invisalign?

Hos You Smile I Smile, som er en københavnsk tandlægeklinik med speciale i tandretning, kan du få yderligere information om Invisalign – læs mere på https://yousmileismile.dk/invisalign.

Flere Nyheder