Smukke trægulve med en gulvafslibning Hvidovre

28 august 2018
Astrid Pedersen
image

Når dine gulve er grimme og skrammede, og de ikke synes at blive rene uanset hvor ofte, du vasker dem – så er det tid at få dem behandlet med en gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Hvordan ved jeg, om jeg skal vælge en gulvafslibning eller en gulvafhøvling?

En gulvafslibning er en langt mindre omfattende manøvre, end en gulvafhøvling. Ved en gulvafhøvling fjernes op til 4 – 5 mm af gulvets overflade – og det er ikke alle gulve, som kan tåle dette. Den langt mere skånsomme gulvafslibning, som fjerner overfladiske skader, er der i mod en behandling, som de fleste gulve sagtens kan tåle – og have glæde af. Så hvis skaderne på dit trægulv består af overfladiske pletter, ridser, skrammer og misfarvninger, kan du komme rigtig langt med en professionel gulvafslibning.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel gulvmand til at slibe mine gulve?

Du bør altid vælge en fagmand til at varetage den opgave, der ligger i en gulvafslibning med beskyttende efterbehandling. På den måde er du sikret et smukt og langtids holdbart resultat – og du slipper selv for besværet med at skulle ud og leje tungt maskineri. Den dygtige fagmand er i besiddelse af alt det moderne udstyr, og har samtidig ekspertisen og fagkundskaben til at vurdere, hvilken behandling, dit gulv er bedst tjent med.

Hvordan foregår en professionel gulvafslibning?

Ved en professionel gulvafslibning vil gulvmanden altid starte med at vurdere, hvor meget der skal slibes af gulvets overflade, førend det bliver pænt. På den måde opnås det optimale resultat – der er ingen grund til at slibe mere af end højst nødvendigt. Gulvet skal jo også gerne kunne tåle en gulvafslibning en anden gang. Når gulvet er slebet færdigt, vil gulvmanden påføre efterbehandling efter dit ønske. Med den rette plejende og vedligeholdende behandling, vil du kunne have glæde af dit lækre gulv i lang tid herefter.

Bliv klogere på, hvad en professionel gulvafslibning kan gøre for dig, her https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-hvidovre/

Flere Nyheder