Styrk virksomheden med Office 365 kurser

18 august 2022
admin

editorial

Det er ingen hemmelighed, at teknologien udvikler sig konstant, og de, der ikke følger med i de nyeste trends og værktøjer, er i en ugunstig situation. Hvis du ønsker at forblive konkurrencedygtig i dagens forretningsverden, er det vigtigt at sikre dig, at dine medarbejdere har de nødvendige færdigheder. Og hvilken bedre måde at gøre det på end ved at sende dem på et IT-kursus?

Microsoft Office 365 – den mest versatile platform

Microsoft Office 365 er en platform, der indeholder en række forskellige softwareprogrammer, som brugerne kan få gratis adgang til med et abonnement. De forskellige programmer omfatter bl.a. de forskellige applikationer Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher og Access. Platformen giver også brugerne mulighed for at samarbejde om projekter med andre i realtid og få adgang til deres arbejde fra enhver enhed.

office 365 kurser

Microsoft Office 365-kurser kan give medarbejderne de færdigheder, de har brug for, for at blive mere produktive på arbejdspladsen. De forskellige programmer, der er inkluderet i Microsoft Office 365, kan hjælpe medarbejderne med at oprette professionelle dokumenter, præsentationer og regneark. 

Hold medarbejderne up to date med et Microsoft 365 kursus

Microsoft Office 365-kurser kan også hjælpe medarbejderne med at lære at bruge de forskellige applikationer til forretningsformål. Kurserne kan f.eks. lære medarbejderne at bruge Excel til at oprette finansielle rapporter eller bruge Outlook til at administrere deres e-mail indbakke. Derudover kan kurserne hjælpe medarbejderne med at holde sig a jour med de nyeste funktioner i Microsoft Office 365.

Hvis du er interesseret i at sende dine medarbejdere på et Microsoft Office 365-kursus, så kontakt 4D allerede i dag. 4D er en af de mest anerkendte udbydere af IT kurser i Danmark. 4D tilbyder begynder- og avanceret kurser i Microsoft Office 365, PowerPoint, Excel, Power BI, Business Intelligence, Azure, SQL og DAX.

Klik ind på 4d.dk og find Office 365 kurser København.

Flere Nyheder